vrata ozadje slika2

Notranja vrata KaMa

Inovativnost in vzdržljivost s kombinacijo različnih materialov je plod lastne blagovne znamke notranjih vrat KaMa.

Preberi več

Notranja vrata Lip Bled

Širok spekter notranjih lesenih vrat v različnih furnirjih, barvah, intarzijah, zasteklenimi polnili in kombinacijami furnirjev.

Preberi več

Notranja vrata Lesna

Širok spekter notranjih lesenih vrat v različnih furnirjih, barvah, intarzijah, zasteklenimi polnili in kombinacijami furnirjev.

Preberi več

Notranja steklena vrata

Notranja steklena vrata diskretno razmejujejo, s peskanimi ali iskanimi vzorci pa lahko določite, koliko naj ostane očem skrito.

Preberi več

Notranja vrata


Lesena notranja vrata proizvjalcev Lip Bled, Lesna vrata ter lastna proizvodnja vrat KaMa. Notranja vrata so izdelana iz različnih vrst furnirja, ki je lahko površinsko obdelan s tehniko lakiranja ali toniranja.

Notranja lesena vrata so dobavljiva kot polna vrata ali z izrezom za steklo, ki ga lahko obogatite z okrasno leseno mrežo. Tipsko polnilo je kartonasto satovje. Za doplačilo možnost vgradnje RSP polnila.

Najpreprostejšo izvedbo notranjih vratnih kril predstavljajo gladka vratna krila, ki jih ponujamo v široki paleti furnirjev, folij DEKOR, CPL in HPL. Zaradi svojega izgleda in možnosti površinskih obdelav so primerna za opremljanje vseh vrst objektov.

Možne izvedbe notranjih vrat

Glede na način uporabe in izgleda vam lahko izdelamo enokrilna vrata, dvokrilna vrata, vhodna varnostna vrata, predelne stene, drsna lesena vrata ob steno, drsna lesena vrata v steno, dsna steklena vrata ob steno in dsrna steklena vrata v steno. Glede na funkcionalnost vrat lahko izbirate med različnimi tilpi polnil.