vrata ozadje slika2

Furnirana notranja vrata Lip Bled


Notranja furnirana vrata so iz različnih vrst lesa, ki je lahko površinsko obdelan s tehniko lakiranja ali toniranja. Možno je izdelati vratna krila z vgrajenimi INOX in PVC vstavki. Notranja furnirana vrata vam lahko zasteklimo in izdelamo z različno odprtino za steklo.

GREENline notranja vrata

Kakovostna notranja furnirana vrata iz linije GREENline so umirjenih barv in oblik. Enotna površinska struktura notranjih vrat se prilega tudi modelom z izrezi.

HIGHine notranja vrata

Les je živ material, ki je najlepši v svojem naravnem videzu. Prefinjen minimalizem poudari toplino lesa. Edinstvenosti svojega prostora dajte zagon z uravnoteženimi linijami.

LIFEline notranja vrata

Življenje plemeniti harmonija nasprotij. Odkrijte prednosti kombinacije stekla in lesa, ki z raznolikimi oblikami oustvarjajo vaš osebni stil. Z uporabo magnetne ključavnice bo tudi zapiranje vrat postalo elegantnejše.

VIVACEline notranja vrata

Značaj se kaže v podrobnostih. Z uporabo kakovostnih vrst furnirja kot sta oreh ali hrast grča ustvarjamo izbrana vrata po meri sodobnega posameznika, ki poudarijo individualnost vašega stanovanja.