vrata ozadje slika2

Notranja steklena vrata


Ponujamo najrazličnejše rešitve in privlačne sisteme notranjih steklenih vrat. Vrata so lahko montirana na lesenem podboju, lahko so izdelana kot steklena drsna vrata ali steklena vrata, ki se montirajo na steno brez dodatnega okvirja oz. podboja.

Steklena krila so izdelana iz kaljenega stekla (ESG) debeline od 8 do 10 mm ali varnostnega stekla (VSG) steklo 8 in 10 mm. Nudimo vam različne modele stekel z osnovnimi vzorci, graviranimi vzorci, peskanimi vzorci ali s poslikavo sitotisk.

Notranja steklena vrata na lesenem podboju

Notranja steklena vrata montirana na steno

Notranja steklena drsna vrata


Sistem drsnih vrat iz nerjavečega jekla nemškega proizvajalca GEZE z kakovostnimi materiali omogoča natančno, mehko in tiho premikanje koles po drsnem vodilu. Tako je zagotovljena dolga življenjska doba sistemov okovij ob velikih obremenitvah. Primerna so za montažo na steno, na stropu, v preklado ali na stekleno nadsvetlobo.

Perlan Sistem drsnih vrat

Perlann je primeren za lesena ali steklena vratna krila do 80kg. Možna izvedba drsno krilo s fiksno obsvetlobo. Možna vgradnja Soft Stop mehkega zapiranja.

Levolan Sistem drsnih vrat

Levolan je primeren za stensko in stropno montažo z enojnimi ali dvojnimi steklenimi vrati. Sistem je na voljo za krilna vrata širine od 545 - 1700 mm do 150kg. Možne so tudi posebne rešitve za skupno dolžino do 6000 mm. Vgradi se lahko Levolan Soft Stop. Tako se stekleno drsno krilo skoraj neslišno samodejno odpre v končni položaj.

! NOVOST ! Levolan 60 z ožjo masko. Uporablja se za krila do 60kg.